Ciele a výstupy vzdelávania profilových premetov - Technológia potravín
Programová komisia
Členovia programovej komisie
| prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.* | FBP SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Marcela Capcarová, DrSc.* | FBP SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.* - študijný poradca | FBP SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Peter Haščík, PhD. * | FBP SPU v Nitre | 
| prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.* | FBP SPU v Nitre | 
| Ing. Martin Polovka, PhD. | Výskumný ústav potravinársky, NPPC, Bratislava | 
| prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. | Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika | 
| Dr hab. inż. Małgorzata Dżugan, prof. UR | Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski, Poľsko | 
| doc. Ing. Iva Burešová Iva, Ph.D. | Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Česká repeublika | 
| Ing. Monika Ňorbová | FBP SPU v Nitre | 
| Ing. Katarína Poláková | FBP SPU v Nitre | 
| *Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu | |
Zápisnice zo zasadnutí Programovej komisie - Technológia potravín
 
    