Ciele a výstupy vzdelávania profilových premetov - Technológia potravín
Programová komisia
Členovia programovej komisie
|
prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.* |
FBP SPU v Nitre |
|
prof. Ing. Marcela Capcarová, DrSc.* |
FBP SPU v Nitre |
|
prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.* - študijný poradca |
FBP SPU v Nitre |
|
prof. Ing. Peter Haščík, PhD. * |
FBP SPU v Nitre |
|
prof. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.* |
FBP SPU v Nitre |
|
Ing. Martin Polovka, PhD. |
Výskumný ústav potravinársky, NPPC, Bratislava |
|
prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. |
Agronomická fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Česká republika |
|
Dr hab. inż. Małgorzata Dżugan, prof. UR |
Instytut Technologii Żywności i Żywienia, Uniwersytet Rzeszowski, Poľsko |
|
doc. Ing. Iva Burešová Iva, Ph.D. |
Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Česká repeublika |
|
Ing. Monika Ňorbová |
FBP SPU v Nitre |
|
Ing. Katarína Poláková |
FBP SPU v Nitre |
|
*Osoba zodpovedná za uskutočňovanie, rozvoj a kvalitu študijného programu |
|
Zápisnice zo zasadnutí Programovej komisie - Technológia potravín