Ciele a výstupy vzdelávania
Ciele a výstupy vzdelávania profilových predmetov - Potraviny a technológie v gastronómii
Programová komisia
Zloženie programovej komisie
Zeleňáková Lucia, doc., Ing., PhD. - predsedkyňa komisie |
Musilová Janette, prof., Ing., PhD. |
Haščík Peter, prof., Ing., PhD. |
Kročko Miroslav, doc., Ing., PhD. |
Vietoris Vladimír, doc., Ing., PhD. |
Dráb Štefan, Ing., PhD., |
Blaškovič Ladislav, Ing., |
Dúžeková Zuzana, Ing. |
Baloga Jakub, |
Baláž Martin |
Kolesárová Anna, Ing., PhD., - Študijný poradca |
Stanovisko externých členov programovej komisie
Zápisnice zo zasadnutia Programovej komisie (klikni pre zobrazenie)
Záverečné práce
Aktuálne vedené záverečné práce
Študijné plány