Fakulta biotechnológie a potravinárstva

English Mapa stránok Wikipedia UIS
  • Úvod
  • Fakulta
    • O fakulte
      • Príhovor dekana
      • Životopis dekana
      • História fakulty
      • Dokumenty fakulty
        • Vnútorné predpisy
        • Výročné správy
          • Vedecko - výskumná činnosť
          • Výchovno - vzdelávacia činnosť
          • Zahraničné vzťahy
        • Ostatné dokumenty
      • Dlhodobý zámer rozvoja fakulty
      • Výberové konania
      • Kontakty
      • Virtuálna prehliadka
    • Orgány fakulty
      • Vedenie fakulty
      • Kolégium dekana
      • Akademický senát
        • Zloženie
        • Pozvánky
          • Pozvánky 2019
          • Pozvánky 2018
          • Pozvánky 2017
          • Pozvánky 2016
          • Pozvánky 2015
          • Pozvánky 2014
          • Pozvánky 2013
        • Zápisnice
          • Zápisnice 2019
          • Zápisnice 2018
          • Zápisnice 2017
          • Zápisnice 2016
          • Zápisnice 2015
          • Zápisnice 2014
          • Zápisnice 2013
        • Dokumenty
      • Vedecká rada
      • Profesijná rada fakulty
      • Komisie
      • Organizačná štruktúra
    • Pracoviská
      • Dekanát FBP
      • Katedra biochémie a biotechnológie (KBB)
      • Katedra chémie (KCH)
      • Katedra fyziológie živočíchov (KFŽ)
      • Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (KHSŽP)
      • Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (KHBP)
      • Katedra mikrobiológie (KMi)
      • Katedra skladovania a spracovania rastlinných produktov (KSSRP)
    • Poradenstvo
    • Fotogaléria
      • Foto 2013
      • Foto 2014
      • Foto 2015
      • Foto 2016
      • Foto 2017
      • Foto 2018
  • Uchádzači o štúdium
    • Bc. stupeň
      • Možnosti štúdia na fakulte
      • Podmienky prijatia na štúdium
      • Prihlasovanie sa na štúdium
    • Ing. stupeň
      • Možnosti štúdia na fakulte
      • Podmienky prijatia na štúdium
      • Prihlasovanie sa na štúdium
    • PhD. stupeň
      • Možnosti štúdia na fakulte
      • Podmienky prijatia na štúdium
      • Prihlasovanie sa na štúdium
  • Štúdium
    • Študijné oddelenie
    • Všeobecné predpisy
      • Študijné predpisy
      • Kreditový systém
      • Správy VVČ
    • Bakalárske štúdium
      • Bc. študijné programy
      • Prax
        • Všeobecné informácie
        • Podniky
      • Štátne skúšky
      • Študijná príručka
      • Rozvrh hodín pre externých študentov
    • Inžinierske štúdium
      • Ing. študijné programy
      • Prax
        • Všeobecné informácie
        • Podniky
      • Štátne skúšky
      • Študijná príručka
      • Rozvrh hodín pre externých študentov
    • Doktorandské štúdium
      • PhD. študijné programy
        • Technológia potravín
        • Agrobiotechnológie
        • Molekulárna biológia
      • Študijná príručka
      • Aktuálne informácie
      • Hodnotenie publikačnej činnosti
    • Výučba v anglickom jazyku
    • Medzinárodné štúdium
    • Celoživotné vzdelávanie
    • Kvalita vzdelávania
  • Medzinárodná spolupráca
    • Medzinárodné projekty
      • Projekty FBP
      • Tempus
      • Horizont 2020
        • Základná charakteristika
        • Aktuálne výzvy
    • Zahraničné mobility
    • Medzivládne dohody
    • Užitočné linky
    • Kontakty
  • Veda a výskum
    • Centrum excelentnosti pre bielo-zelenú biotechnológiu
    • Národná platforma a Konzorciá
      • AgroBioFood Nitra
      • FNH-RI
      • FOODforce
      • RICHFIELDS
      • the SAFE consortium
    • Špičkový tím CeRA
    • Laboratóriá a výskumné pracoviská
      • Laboratórium environmentálnych a potravinárskych analýz
      • Laboratórium kvantifikácie motility a charakteristiky celulárnych a subcelulárnych štruktúr
      • Laboratórium nutrigenomiky
      • Referenčné reologické laboratórium
    • Riešené projekty
      • VEGA
      • KEGA
      • APVV
      • GA SPU
      • COST
    • Výzvy na podávania projektov
      • VEGA
      • KEGA
      • APVV
      • GA SPU
      • COST
      • Horizont 2020
      • Interreg Europe
      • Visegrad Grants
      • ICGEB
      • EUREKA
      • EFSA
    • Vedecké a odborné podujatia
      • Plán vedeckých podujatí
        • 2019
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2015
      • Vedecká konferencia doktorandov s medzinárodnou účasťou
      • XI. Vedecká konferencia doktorandov
      • Animal Biotechnology 2017
      • Aktuálne trendy systémov riadenia a kontroly potravín
      • Risk Factors of Food Chain
    • Publikačná činnosť a mimoriadne aktivity
      • Generovanie publikačnej činnosti
      • Kritériá pre ocenenie
    • Habilitačné a vymenúvacie konanie
      • Základné informácie
      • Habilitačné konania
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2015
        • 2014
        • 2013
      • Vymenúvacie konania
        • 2018
        • 2017
        • 2016
        • 2014
        • 2013
        • 2012
        • 2011
    • Vedecké kvalifikačné stupne
    • Správy o vedecko-výskumnej činnosti
    • Journal of microbiology, biotechnology and food sciences.
    • Propagácia vedy a výskumu
      • Európska noc výskumníkov
      • Obchodné centrá
        • 2016
        • 2017
        • 2018
      • Videá katedier
    • Kontakty
  • Stránka SPU
  • Facebook FBP
  • Fakulta biotechnológie a potravinárstva
  • Rýchla navigácia
  • Štúdijná príručka


I. a II. stupeň VŠ

 

Študijná príručka pre I. a II. stupeň VŠ 2018 - 2019

 

Študijná príručka pre I. a II. stupeň VŠ 2017 - 2018

 

Študijná príručka pre I. a II. stupeň VŠ 2016 - 2017

 

Študijná príručka pre I. a II. stupeň VŠ 2015 - 2016

 

___________________________________________________________________________________________


III. stupeň VŠ


Študijná príručka pre doktorandské štúdium na rok 2017 - 2018

 

Študijná príručka pre doktorandské štúdium na rok 2016 - 2017

 

Študijná príručka pre doktorandské štúdium na rok 2015 - 2016

Kalendár udalostí

< Február 2019 >
pondelok utorok streda štvrtok piatok sobota nedeľa
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
Kliknutím na príslušný deň v kalendári uvidíte informácie o jednotlivých udalostiach

Oznamy

13.02.2019 14:33

Získajte bezplatne Európsky vodičský preukaz na počítač

Viac...

25.01.2019 07:46

Spustené online prihlasovanie na Erasmus+ štúdium v ak.roku 2019/2020

Viac...

22.01.2019 14:26

CASEE Conference 2019

Viac...

22.01.2019 14:01

Konferencia DAGENE 2019

Viac...

21.01.2019 08:31

Obhajoba doktorandskej dizertačnej práce Ing. Kvetoslavy Romanovej

Viac... Obhajoba doktorandskej dizertačnej práce Ing. Kvetoslavy Romanovej

Strana 1 z 16

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nasledujúca
  • Posledná

Kontakt

Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Tr. A. Hlinku 2, 949 76 Nitra

Tel.: +421 37 6415524
Fax.: +421 37 6415387
E-mail: dekfbp@uniag.sk

© 15.02.2019 SPU Nitra
IČO:00397482
DIČ:2021252827
IČ DPH: SK2021252827