Kalendár udalostí Február 2019
Senzorické hodnotenie piva
Akreditovaný odborný kurz celoživotného vzdelávania zameraný na nadobudnutie znalostí z oblasti senzorického hodnotenia piva
Zimná škola bezpečnosti potravín
Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem, IFS FOOD, a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.
Zimná škola bezpečnosti potravín
Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem, IFS FOOD, a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.
Zimná škola bezpečnosti potravín
Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem, IFS FOOD, a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.
Zimná škola bezpečnosti potravín
Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem, IFS FOOD, a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.
Zimná škola bezpečnosti potravín
Cieľom podujatia je rozvoj vzdelávania v oblasti štandardov kvality a bezpečnosti potravín predovšetkým HACCP, ISO noriem, IFS FOOD, a ďalšie, ktoré sú dnes súčasťou obchodných vzťahov. Vzdelávanie bude zamerané aj na prípravu interných audítorov systému HACCP, manažérstva bezpečnosti potravín a špecialistov na označovanie potravín. Cieľom vzdelávania je tiež získavanie praktických skúseností zo systému FSSC 22 000.